Samen sterker

Wij delen onze kennis graag. Lees hier onze blogs over influencer marketing. 

Online cursus influencer marketing
Influencer campagne en analyse

Online cursus influencer marketing

Online cursus influencers marketing. Starten met influencer marketing? In deze online cursus leren we je aan de hand van 8 modules zelf een succesvolle campagne met influencers te starten.

Lees verder »
Blogs voor influencers

Affiliate marketing voor influencers en bloggers

Voor bloggers en influencers met een relevant bereik kan affiliate marketing een handig verdienmodel zijn. We zien dat een grote groep hier nog niet bekend mee is of hier geen gebruik van maakt. Daarom vertellen we in dit blog meer over de mogelijkheden van affiliate marketing voor jouw blog of Instagram account.   Wat is

Lees verder »
blog zo haken influencers in op coronavirus
Alles over influencers

Zo haken influencers in op het coronavirus

Zo haken influencers in op het coronavirus Ook influencers worden geraakt door het coronavirus. Events die niet door kunnen gaan en samenwerkingen die worden uitgesteld. In dit blog lichten wij daarom een aantal trends uit die wij zien ontstaan onder influencers op social media door de komst van het coronavirus.  

Lees verder »
influencer marketing tijdens corona virus
Contentstrategie en conceptontwikkeling

Influencer marketing en het coronavirus

Influencer marketing en het coronavirus Sinds het coronavirus ons definitief in zijn greep heeft en voor iedereen restricties gelden wordt er logischerwijs massaal gedeeld over het virus. In positieve zin. Er ontstaan mooie initiatieven van organisaties en ook ondernemers blijven niet stil zitten en proberen elkaar waar mogelijk te helpen. Hashtags als #samensterk #zorgvoorelkaar en

Lees verder »
Samenwerken met influencers tiktok
TikTok special

Samenwerken met influencers op TikTok

Samenwerken met influencers op TikTok? Ga aan de slag met één van de snelst groeiende social media kanalen. Hoe vind je influencers op TikTok en waar moet je rekening mee houden bij dit type samenwerking? Wij leggen het uit en delen een aantal handige tips. 

Lees verder »