office

OVER HIB

Het Influencer Bureau (HIB) is een full-service influencer marketing bureau. Wij focussen op samenwerkingen met micro-influencers. Dit doen wij samen met een remote team van freelancers met wie we de beste resultaten behalen voor onze klanten.

DB

10 jaar geleden startte mijn carrière in de mediawereld. Sindsdien heb ik een lichte obsessie voor alles wat met nieuwe (online) media te maken heeft.

Wat begon met ontwikkelingen op het gebied van social media, leidde naar de eerste samenwerkingen met bloggers en later met social influencers. Jarenlang werkt ik als accountmanager en adviseerde ik bedrijven zoals Quooker, Philips en Nutricia over de inzet van crossmediale campagnes gericht op de jonge gezinnen doelgroep.

In september 2019 startte ik HIB met de ambitie om merken te helpen met influencer marketing. De key voor succes is om er strategisch mee aan de slag te gaan. Wij gaan altijd voor het beste resultaat en doen dit door samen te werken met kwalitatieve influencers die echt een match zijn met een merk.

Denise Bosma
Owner HIB 

LVDK

De afgelopen jaren heb ik gewerkt op de marketingafdeling van LINDA. en bij een reclamebureau als coördinator en projectmanager. Daarnaast hou ik me graag bezig met conceptontwikkeling en design. Gestructureerd én creatief dus. 

Ik hou er als freelance projectmanager van als alles goed geregeld is en de inhoud van een project tot in detail klopt.

Binnen HIB focus ik mij op het managen van campagnes en freelancers en zorg ik ervoor dat de content aansluit bij het verhaal van het merk.

Laura van der Kamp
Campaignmanager