‘Boost je online shop met influencer marketing’

 

 Deze online cursus helpt je om influencer marketing succesvol in te zetten voor jouw online shop. Je leert van A-Z zelf een campagne te starten waarmee je jouw online shop laat groeien in volgers, engagement en omzet. 

 

 

Herken je een van deze dingen?

→ Je wil graag samenwerken met influencers  maar weet niet goed waar te beginnen en hoe je dit aanpakt 

→ Je vraagt je af waar je de juiste influencers kunt vinden

→ Je wil ‘iets met influencers’ maar het is ook nieuw voor je en je vindt het daardoor lastig om er mee starten omdat  je niet goed weet wat het op gaat leveren

→ Je wil geen bureau in schakelen maar graag zelf leren hoe je influencer marketing op een succesvolle manier inzet

→ Je baalt soms dat je niet zo snel groeit met je online shop terwijl je andere online shops sky high ziet gaan

Dan is deze cursus voor jou!

BOOST JE ONLINE SHOP MET INFLUENCER MARKETING: WIJ LEREN JE IN DEZE COMPLETE GUIDE ZÉLF EEN SUCCESVOLLE CAMPAGNE MET INFLUENCERS OP TE ZETTEN.

HET INFLUENCER BUREAU

Waarom deze cursus?

We zien dat veel online shops iets willen met influencer marketing maar niet goed weten hoe ze dit aan moeten pakken. Dat is exact de reden dat we dit online programma hebben gemaakt. Het is niet moeilijk, je moet alleen weten hoé.

Vanuit HIB voeren we niet alleen campagnes uit maar geven we ook trainingen aan bedrijven en ondernemers die het liever zelf willen leren. Wanneer je écht resultaat wil boeken heb je de juiste strategie en een plan nodig. Hier gaan wij je mee helpen.

Wij weten uit ervaring hoe goed influencer marketing werkt bij het laten groeien van een online shop en geloven oprecht dat influencer marketing samen met social media (advertising) de belangrijkste online marketingkanalen zijn om jouw online shop te laten groeien. Mits je het op de juiste manier inzet. 

Na het volgen van de cursus heb je dit bereikt:

√  Waar en hoe je de juiste influencers vindt en hoe je succesvol samenwerkt
√  Bepaald wat je campagnestrategie is en hóe je samenwerkt met influencers om de omzet in jouw online shop te verhogen
Door de complete guide + alle documentatie kun je direct een campagne starten, waarmee je de naamsbekendheid van jouw online shop vergroot
√ Hoe je influencer marketing onderdeel maakt van álle online activiteiten van jouw online shop
Je weet hoe je van A-Z zélf een campagne met influencers start en op een succesvolle manier uitvoert

Het e-book bestaat uit 6 modules en dit ga je leren:

Module 1: de basics
In In deze module leren we wat influencer marketing oplevert, wat micro- en nano influencers zijn en hoeveel keuze je hebt voor samenwerkingen binnen jouw niche.
Module 2: hoe start je een campagne?
Na deze module weet je welke campagnestrategie je kiest, wat je influencers laat delen over jouw merk en hoe je van te voren bepaald wat een campagne gaat opleveren.
Module 3: waar vind ik de juiste influencers?
Deze module gaat helemaal over de matching met de juiste influencers. Waar vind je de juiste influencers voor jouw merk en hoe maak je er een geslaagde samenwerking van? Maar ook leggen we je alles uit over het opstellen van de juiste selectiecriteria en hoe je influencers op een succesvolle manier benaderd.
Module 4: campagnemanagement
Je hebt de campagnestrategie bepaald en de juiste influencers gevonden, de campagne start. In deze modules leren we je alles over: campagneplanning en overzicht (dagen, tijdstippen voor posten), hoe je een goede briefing schrijft, tips & tools om het maximale uit een campagne te halen, communicatie met influencers tijdens de campagne, hoe je influencer marketing onderdeel maakt van al jouw online activiteiten.
Module 5: resulaten
Je leert in deze module alles over statistieken en hoe je deze meet om het succes van een campagne te bepalen.
Module 6: hoeveel betaal je een influencer?
Wat voor samenwerkingen zijn er mogelijk? Hoeveel betaal je een influencer? We delen tarieven o.b.v. aantal volgers in een handig overzicht. Ook gaan we in op: barterdeals, brandreps en affiliate samenwerkingen.
Previous
Next

Om direct te kunnen starten, ontvang je ook deze bonussen:

''WANNEER JE INFLUENCER MARKETING ECHT SUCCESVOL IN WIL ZETTEN, IS DE VOORBEREIDING 80%.''

Het Influencer Bureau

 

→ Voorbeeld van een samenwerkingsovereenkomst + alle afspraken die je daar in opneemt

→ Voorbeeld van een briefing

→Voorbeeld van een campagneplanning

→ Statistiekendocument

→ Checklist met een stappenplan voor de gehele campagne

 

Veelgestelde vragen over deze cursus

Wanneer je de stappen uit de cursus exact volgt kun je zelf een succesvolle campagne met influencers opzetten. Hierdoor verhoogt het bereik en de naamsbekendheid bij een relevant (en nieuw) publiek. Dit resulteert in meer leads én omzet.

We focussen ons in het e-book op samenwerkingen via instagram. Echter kun je de kennis uit het e-book ook toepassen wanneer je samenwerkt met influencers op andere social media kanalen.

Zeker. We leren in deze cursus om van A-Z zelf een influencer campagne op starten. De praktijk voorbeelden en cases zijn gericht op online shops.

Je kunt een volledige influencer campagne opstarten voor jouw online shop. Het is een compleet stappenplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Ja, we gaan in dit online programma alles van A-Z behandelen. Het is namelijk niet moeilijk, je moet alleen weten hoé. In dit e-book gaan we dit van begin tot eind leren. Het is natuurlijk wel aan jou om dit toe te passen in de praktijk.

Klaar om te starten met influencer marketing voor jouw online shop?

5/5

Leuk als je mee doet! Deze cursus is binnenkort beschikbaar. Schrijf je hieronder GRATIS in en je ontvangt als eerste bericht zodra de cursus live staat. Alleen aanmeldingen op de wachtlijst profiteren van een scherpe lanceringsprijs. No worries, wanneer je je aanmeld zit je nergens aan vast.